Begraafplaatsen in de gemeente Hengelo.

 hek begraafplaats oud

Hek van de algemene begraafplaats Hengelo.

 Keijenborg open Handen

RK begraafplaats Keijenborg. Beschermende handen.

 Kruis op de begraafplaats Hengelo Gld.

RK begraafplaats Zelhemseweg.

 

In onze kolom rechts kunt u via Graftombe.nl naar verschillende begraafplaatsen klikken.

Als u deze aanklikt komt u bij het oude gedeelte van de Algemene Begraafplaats. Graftombe.nl geeft niet de grafmonumenten weer, maar wel de informatie.

Voor het nieuwe gedeelte van de Algemene Begraafplaats klikt u op:  
https://www.graftombe.nl/names/1918/hengelo_alg_nieuw

Voor de RK begraafplaats van Hengelo klikt u op: 
https://www.graftombe.nl/names/1919/hengelo_rk

Voor een link naar de RK begraafplaats Keijenborg klikt u op: 
https://www.graftombe.nl/names/2181/keijenborg

LET OP: 
De link naar Online-Begraafplaatsen.nl RK Zelhemseweg geeft wel de plaats aan van de begraafplaats aan de Zelhemseweg, maar de inhoud van deze site is van de begraafplaats in Hengelo Overijsel. Dit is een fout bij de website Online-Begraafplaatsen.nl/Hengelo (de site zoekt vrijwilligers die foto's van de RK begraafplaats in Hengelo Gld wil maken).

Wij hebben op onze site van de RK Begraafplaats Zelhemseweg een aantal foto's geplaatst waarvan Online-Begraafplaatsen.nl er een heeft overgenomen.

Voor de in de Tweede Wereldoorlog omgekomen slachtoffers is een apart hoofdstuk onder 'Wereldoorlog 2e' opgenomen met daarin de namen van de slachtoffers en oorloggraven.

We zijn nog op zoek naar informatie over en foto’s van de begraafplaatsen. Wilt u daarbij helpen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..