Overzicht van de boerderijen en landhuizen op naam.

Hier vindt u de beschrijvingen en geschiedenis van bestaande en al verdwenen boerderijen en landhuizen in de voormalige gemeente Hengelo (Gld), waarbij zoveel mogelijk gerubriceerd is op boerderijnaam (zie rechterkolom). Wanneer echter een boerderij geen naam heeft, of heeft gehad, dan is die te vinden onder Adres.

Ook uw gegevens zijn van harte welkom. Dit kan bijvoorbeeld door middel van bij u in het bezit zijnde foto’s of ander materiaal over uw boerderij, waarvan wij een digitale afdruk zouden mogen maken voor nader onderzoek. Misschien is het goed te weten dat het geenszins de bedoeling is om met deze internetsite geld te gaan verdienen, het is en blijft een kostbare en tijdrovende hobby van onze vrijwilligers.

Als u na het bekijken van de internetsite tot de conclusie bent gekomen dat u ook graag een steentje zou willen bijdragen, bijvoorbeeld als sponsor van de websitekosten of omdat u nog oude foto’s heeft waarvan we een scan mogen maken, of dat u een interessant verhaal heeft, dan verzoeken we u contact met ons op te nemen zodat we een afspraak kunnen maken. Voor het aanleveren van kopij kunt u terecht bij Hennie Schuppers-Demming (van de bakker)  De gegevens kunt u vinden op de website onder ‘Support en Contact’.
Het kan ook per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.n.v. H.M. Somsen in Zelhem, website beheer.

 

01 Meenink Huize 02 Varsselseweg 43 Hengelo t Tjooitink bj.1800
03 Meeninkhoeve 04 Huize t Zelle 1969

Klik op bovenstaande foto's voor de directe beschrijving.